Få Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn reparerad

Börja med att logga in nedan och välj sedan Registrera enhet. Efter registreringen visas garantistatus för din enhet. Om garantin fortfarande gäller är reparationer kostnadsfria. Om garantin inte längre gäller för enheten kommer du att debiteras en reparationsavgift.

Mina Xbox-enheter Kontrollera reparationens status Logga in för att registrera en enhet eller se reparationer och garantistatus.
Enhetens namn Inget
Orderstatus Inga order
Garantistatus Inget
Serienummer Inget
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
*Obligatorisk information
Förnamn * Ogiltigt förnamn
Efternamn * Ogiltigt efternamn
Telefonnummer * Ogiltigt telefonnummer
Land/region * Ogiltigt land/region
Serienummer * Ogiltigt serienummer
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
Kontrollera reparationens status
Ordernummer * Ogiltigt ordernummer
Postnummer * Ogiltigt postnummer

Skicka in en serviceorder

Efter att du har registrerat enheten följer du de här anvisningarna:

1. Logga in på sidan Enhetsreparation med inloggningsuppgifterna för ditt Microsoft-konto.
  2. I avsnittet Översikt på sidan Enhetsreparation väljer du Reparera min enhet.
  3. Följ anvisningarna på skärmen om hur du skapar en serviceorder.

När Enhetsreparation har tagit emot ordern skickar de ett ordernummer och ett bekräftelsemeddelande per e-post. Där finns instruktioner för frakt och inlämning.

Skicka in din enhet så snart som möjligt. Om du inte skickar den inom 30 dagar annulleras din servicebegäran och fraktetiketten är inte längre giltig. I länder och regioner där vi erbjuder in- och utlämning måste du besöka inlämningsstället inom sju dagar efter det att du lade beställningen.

Om du inte har fått någon bekräftelse i e-posten efter 24 timmar kontrollerar du mappen för skräppost eller skräppostfiltret i ditt e-postprogram. Kontakta Xbox-supporten om du inte hittar e-postmeddelandet i skräppostmappen.

Om du får ett meddelande som säger att ditt telefonnummer eller din e-postadress är ogiltiga går du till Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft-konto och uppdaterar uppgifterna för ditt Microsoft-konto.

Så här ser paketerar och skickar du din enhet

E-postbekräftelsen för din serviceorder innehåller instruktioner för paketering och frakt. Illustrerade paketeringsinstruktioner finns i Så här paketerar du din Xbox-konsol eller Kinect-sensor för frakt.

Ta bort alla tillbehör från Xbox-konsolen eller Kinect-sensorn och ta ur eventuella skivor från Xbox-hårddisken. Om du skickar med dem får du troligen inte tillbaka dem.

När du har förpackat enheten skriver du ut fraktetiketten. Fäst den på paketet och följ sedan fraktanvisningarna i bekräftelsemeddelandet.

Spåra reparationens status

När konsolen eller sensorn har tagits emot vid vårt servicecenter tar reparationen i genomsnitt 14 till 21 dagar att genomföra, inklusive frakttid.

Du kan när som helst kontrollera orderstatus genom att klicka på Orderstatus i rutan upptill på den här sidan.

Mer information finns i artiklarna Hjälp med en befintlig Xbox- eller Kinect-serviceorder.

Ersättningstillbehör

Om du har köpt ett Microsoft Xbox-tillbehör inom de senaste 30 dagarna kan du lämna tillbaka det till återförsäljaren med ditt ursprungliga inköpsbevis. Om du köpte tillbehöret för mer än 30 dagar sedan men fortfarande inom tillbehörets garantiperiod kan du beställa ett nytt tillbehör från Enhetsreparation (konsolregistrering krävs). Se till att du klickar på Byt ut ett tillbehör i stället för Reparera mi enhet. Följ anvisningarna på skärmen för att göra en beställning.

Förhandsbyte

Med förhandsbyte kan du få en utbytesprodukt innan du skickar produkten som inte fungerar. Om du vill veta om du kan utnyttja förhandsbyten kontaktar du Xbox-supporten.

Det är ett par viktiga saker du måste känna till om förhandsbyten:

• För närvarande finns den här tjänsten endast i följande länder:
    • USA
    • Kanada
    • Österrike
    • Belgien
    • Tjeckien
    • Danmark
    • Finland
    • Frankrike
    • Tyskland
    • Grekland
    • Ungern
    • Irland
    • Italien
    • Nederländerna
    • Polen
    • Portugal
    • Slovakien
    • Spanien
    • Sverige
    • Schweiz
    • Storbritannien och Nordirland
  • En serviceavgift tillkommer.
  • Du måste ange dina kreditkortsuppgifter vid ett förhandsbyte. Vi reserverar värdet för produkten på ditt kreditkort.
  • Det här förfarandet kräver en högre nivå av säkerhetsverifiering. Vi kommer att be dig tillhandahålla särskild information om ditt konto och den enhet du vill få reparerad.
  • Du måste skicka in produkten som inte fungerar inom 14 dagar efter att ha tagit emot utbytesprodukten. Annars debiteras ditt kreditkort.