Hjälp med din befintliga serviceorder för Xbox-konsol eller tillbehör

Kontrollera statusen för din reparation

1. Gå till Service och reparation av enhet och logga in.
  2. Välj den enhet som är associerad med din begäran.
  3. Välj Reparationsbegäran längst ned på sidan.
  4. Status för din beställning visas.
Skärmen för service och reparation av enhet visar kundens lista över reparationsorder

Spåra en leverans

Spåra leveransen från din plats till servicecentret

Använd leveranskvittot eller spårningsnumret du fick när du skickade produkten om du vill kontrollera var produkten finns på speditörens webbplats, eller kontakta speditören och be om mer information. Vi meddelar dig per e-post när vi har tagit emot produkten på servicecentret. Se Kontrollera statusen för din reparation om du vill ha stegvisa instruktioner för hur du hittar din spårningsnummer.

Spåra leveransen från servicecentret till dig

Du får ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer när den reparerade produkten skickas från vårt servicecenter. Använd spårningsnumret för att kontrollera var produkten finns på speditörens webbplats, eller kontakta speditören och be om mer information.

Obs! Det kan ta upp till tre dagar innan leveransstatusen ändras på speditörens webbplats.

Stoppa eller annullera en serviceorder

Du kan stoppa eller annullera en befintlig serviceorder tills den dag du skickar produkten till servicecentret. Du kan inte stoppa eller annullera ordern när artikeln levererats.

Så här annullerar du en beställning:

1. Gå till Service och reparation av enhet och logga in.
  2. Välj den enhet som är associerad med din begäran.
  3. Välj Reparationsbegäran längst ned på sidan.
  4. Välj Stoppa reparation.
Skärmen för service och reparation av enhet visar aktuell status för reparationsbegäran och hur du stoppar en reparation

Det kan ta 24 timmar innan annulleringen har genomförts. Om en återbetalning är aktuell sätts den in på ditt konto inom 72 timmar efter det att annulleringen har bekräftats.

• Om du vill ändra e-postadressen eller returadressen måste du annullera ordern och sedan skicka in den igen.
  • Kontakta speditören om du redan har skickat din Xbox-konsol eller Kinect-sensor och kommer på att du vill ha den levererad till en annan adress än den som anges på ordern efter att du har skickat den.
  • Om du redan har skickat handkontrollen, strömförsörjningen eller något annat tillbehör, eller om du har betalat för att en artikel ska skickas direkt till dig, och du kommer på att du vill ha artikeln skickad till en annan adress, ber vi dig kontakta speditören.
  • Om servicecentret redan har tagit emot den defekta produkten, eller skickat en utbytesenhet, går ordern inte att annullera, och ingen återbetalning görs.
  • En serviceorder och motsvarande fraktetikett (i förekommande fall) är giltig i 30 dagar från den dag du skickade in begäran.

Felsöka vanliga problem med serviceorder

Min enhet returnerades med beskedet att ingen service genomförts

Servicecentret inspekterar produkten när den anländer. Om ingen service utförs (reparation eller utbyte) returnerar vi produkten och skickar dig ett meddelande med information om varför service inte utförs.

Jag mottog en skadad eller icke fungerande enhet från servicecentret

Kontakta kundsupporten omedelbart om den lagade produkt som du tagit emot är skadad eller inte fungerar. Returnera inte produkten till servicecentret utan att först rapportera problemet.

Enheten jag tog emot är felaktig, ofullständig eller saknas helt

Kontakta kundsupporten för att få hjälp i dessa fall.

Obs! Microsoft har inget ansvar för förlust av tilläggsprodukter eller tillbehör (t.ex. strömförsörjning, handkontroll eller spelskiva) som du skickade in med produkten.

Förseglingen på konsolen är bruten

Vissa Xbox-konsoler har plastband över en skruv som måste tas bort om du vill öppna konsolen. En bruten försegling påverkar inte din garanti, men om du öppnar och ändrar en konsol för att inaktivera säkerheten, få en orättvis fördel eller försämra spelupplevelsen för andra användare blir din garanti ogiltig. Om du öppnar och skadar din konsol täcker inte din garanti de skador du orsakar. Se undantagen i Tillverkarens begränsade maskinvarugaranti och avtal.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hjälp med din befintliga serviceorder för Xbox-konsol eller tillbehör" som du läste om eller ett annat problem?