Hjälp med en befintlig Xbox- eller Kinect-serviceorder

Om du vill kontrollera statusen för din reparation loggar du in på Mina Xbox-enheter nedan och tittar under Orderstatus.

Mina Xbox-enheter Kontrollera reparationens status Logga in för att registrera en enhet eller se reparationer och garantistatus.
Enhetens namn Inget
Orderstatus Inga order
Garantistatus Inget
Serienummer Inget
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
*Obligatorisk information
Förnamn * Ogiltigt förnamn
Efternamn * Ogiltigt efternamn
Telefonnummer * Ogiltigt telefonnummer
Land/region * Ogiltigt land/region
Serienummer * Ogiltigt serienummer
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
Kontrollera reparationens status
Ordernummer * Ogiltigt ordernummer
Postnummer * Ogiltigt postnummer

Spåra en leverans

Det kan ta upp till sju dagar innan leveransstatusen ändras på speditörens webbplats. Om du inte har sett någon statusändring för produkten efter så lång tid kan du kontakta Xbox-supporten.

Spåra leveransen från din plats till servicecentret

Använd leveranskvittot eller spårningsnumret som du fick när du skickade produkten om du vill kontrollera var produkten finns på speditörens webbplats, eller kontakta speditören och be om mer information. Vi meddelar dig per e-post när vi har tagit emot produkten på servicecentret.

Spåra leveransen från servicecentret till dig

Du får ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer när den reparerade produkten skickas från vårt servicecenter. Använd spårningsnumret för att kontrollera var produkten finns på speditörens webbplats, eller kontakta speditören och be om mer information.

Obs! Det kan ta upp till sju dagar innan leveransstatusen ändras på speditörens webbplats. Om du inte har sett någon statusändring för produkten efter så lång tid kan du kontakta Xbox-supporten.

Ändra eller annullera en serviceorder

Du kan ändra eller annullera en befintlig serviceorder tills den dag du skickar produkten till servicecentret. Logga först in på Enhetsreparation och gå sedan till Order. Bekräfta att orderstatusen är antingen Ordern behandlas eller Kunden har mottagit förpackningsmaterialet.

• Välj Annullera ordern om du vill annullera ordern. Det kan ta 24 timmar innan annulleringen har genomförts. Om en återbetalning är aktuell sätts den in på ditt konto inom 72 timmar efter det att annulleringen har bekräftats.
  • Om du vill ändra e-postadressen eller leveransadressen måste du annullera (se föregående punkt) och sedan skicka in ordern igen. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet på sidan och välj sedan Profil om du vill komma åt och ändra informationen.
  • Kontakta speditören om du redan har skickat din Xbox-konsol eller Kinect-sensor och kommer på att du vill ha den levererad till en annan adress än den som anges på ordern efter att du har skickat den.
  • Om du redan har skickat handkontrollen, strömförsörjningen eller något annat tillbehör, eller om du har betalat för att en artikel ska skickas direkt till dig, och du kommer på att du vill ha artikeln skickad till en annan adress, ber vi dig kontakta speditören.
  • Om servicecentret redan har tagit emot den defekta produkten, eller skickat en utbytesenhet, går ordern inte att annullera, och ingen återbetalning görs.
  • En serviceorder och motsvarande fraktetikett (i förekommande fall) är giltig i 30 dagar från den dag som du skickade in begäran. Konakta Xbox-supporten om serviceordern upphör att gälla strax efter att du har skickat produkten.

Skriva ut ett serviceorderkvitto

Om du vill skriva ut ett kvitto när serviceordern har effektuerats går du till Enhetsreparation. Välj Order på menyn längst upp efter att ha loggat in med ditt Microsoft-konto. Du kan välja en valfri effektuerad order och sedan välja Skriv ut kvitto om du vill ha ett kvitto.

Om listan med serviceorder inte innehåller den order som du letar efter väljer du Kontrollera statusen för en serviceorder på startsidan och anger sedan serviceorderns nummer (som finns i bekräftelsebrevet) samt ditt postnummer. Det går att skriva ut kvitton för effektuerade order.

Felsöka vanliga problem med serviceorder.

Om du har problem med din serviceorder läser du informationen nedan innan du kontaktar Xbox-supporten.

Min enhet returnerades med beskedet ingen service genomförd

Servicecentret inspekterar produkten när den anländer. I följande fall genomförs ingen service (reparation eller utbyte), och vi returnerar produkten i befintligt skick:

• Servicecentret hittar inget fel med produkten.
  • Någon har mixtrat med eller ändrat produkten.

Jag mottog en skadad eller icke fungerande enhet från servicecentret

Kontakta Xbox-supporten omedelbart om den lagade produkten som du har tagit emot är skadad eller inte fungerar. Returnera inte produkten till servicecentret utan att först rapportera problemet.

Enheten jag tog emot är felaktig, ofullständig eller saknas helt

Kontakta Xbox-supporten för att få hjälp i dessa fall.

Obs! Microsoft har inget ansvar för förlust av ytterligare produkter eller tillbehör (t.ex. strömförsörjning, handkontroll eller spelskiva) som du skickade in med produkten.

Relaterade problem