Återvinn Xbox-konsolen och dess tillbehör

Återvinna maskinvara, förpackningsmaterial och batterier

Om du äger Xbox-enheter och tillbehör vill vi uppmuntra dig att ta miljöansvar och återvinna förpackning, batterier och gamla produkter. Hitta återvinningsmöjligheter som Microsoft sponsrar* i närheten av dig.

*Obs! Även om den här sidan bara finns på engelska kan du enkelt hitta platser med hjälp av kartorna.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Återvinn Xbox-konsolen och dess tillbehör" som du läste om eller ett annat problem?