Registrera (eller avregistrera) din Xbox

Om du registrerar din Xbox kan du begära och spåra reparationer samt kontrollera garantistatusen. Du kan även avregistrera din Xbox om du inte längre använder den eller inte längre äger den.

Registrera din Xbox

Steg 1: Skapa ett Microsoft-konto om du inte redan har ett

För att registrera din Xbox måste du ha ett kostnadsfritt Microsoft-konto. Om du inte redan har ett, skapar du ett Microsoft-konto nu eller läser mer på Vanliga frågor och svar om Microsoft-konton.

Step 2: Registrera din enhet i Enhetssupport

När du begär reparation på en Xbox-konsol eller Kinect-sensor måste du först registrera den. Börja med att logga in på Enhetssupport och välj sedan Registrera ny enhet.

Efter registreringen visas garantistatus för din enhet. Om garantin fortfarande gäller är reparationer kostnadsfria. Om garantin inte längre gäller för enheten kommer du att debiteras en reparationsavgift.

Avregistrera din Xbox

Om du inte vill att din Xbox ska associeras med dig längre kan du avregistrera den. Gå till Enhetssupport, identifiera enheten du vill avregistrera och välj Fler åtgärder > Ta bort Xbox. Välj kryssrutan Jag är redo att ta bort denna Xbox och välj sedan Ta bort.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Registrera (eller avregistrera) din Xbox " som du läste om eller ett annat problem?