Registrera din Xbox-produkt

Om du registrerar din Xbox-produkt kan du begära och spåra reparationer samt kontrollera garantistatusen. På den här sidan beskriver vi hur du registrerar produkten.

Steg 1: Skapa ett kostnadsfritt Microsoft-konto om du inte redan har ett

Du måste ha ett kostnadsfritt Microsoft-konto om du ska kunna registrera Xbox-produkten. Om du inte redan har ett ska du skapa ett Microsoft-konto nu. Om du vill kan du läsa mer i artikeln Vanliga frågor om Microsoft-kontot.

Step 2: Registrera din enhet i Enhetssupport

När du begär reparation på en Xbox-konsol eller Kinect-sensor måste du först registrera den. Börja med att logga in nedan och välja Registrera enhet. Efter registreringen visas garantistatus för din enhet. Om garantin fortfarande gäller är reparationer kostnadsfria. Om garantin inte längre gäller för enheten kommer du att debiteras en reparationsavgift.

Obs! I ditt telefonnummer ska du inte ta med streck, blanksteg eller internationell landskod.

Mina Xbox-enheter Kontrollera reparationens status Logga in för att registrera en enhet eller se reparationer och garantistatus.
Enhetens namn Inget
Orderstatus Inga order
Garantistatus Inget
Serienummer Inget
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
*Obligatorisk information
Förnamn * Ogiltigt förnamn
Efternamn * Ogiltigt efternamn
Telefonnummer * Ogiltigt telefonnummer
Land/region * Ogiltigt land/region
Serienummer * Ogiltigt serienummer
Avregistrera denna enhet Om du avregistrerar denna enhet kommer du inte att ha tillgång till enhetens orderstatus eller garantiinformation. Är du säker på att du vill avregistrera enheten?

OK
Kontrollera reparationens status
Ordernummer * Ogiltigt ordernummer
Postnummer * Ogiltigt postnummer

Obs: Du hittar handkontrollens serienummer under streckkoden på insidan av batterifacket om det behövs.