Registrera din Xbox-produkt

Om du registrerar din Xbox-produkt kan du begära och spåra reparationer samt kontrollera garantistatusen. På den här sidan beskriver vi hur du registrerar produkten.

Steg 1: Skapa ett kostnadsfritt Microsoft-konto om du inte redan har ett

Du måste ha ett kostnadsfritt Microsoft-konto om du ska kunna registrera Xbox-produkten. Om du inte redan har ett ska du skapa ett Microsoft-konto nu. Om du vill kan du läsa mer i artikeln Vanliga frågor och svar om Microsoft-konto på Xbox-konsolen.

Step 2: Registrera din enhet i Enhetssupport

När du begär reparation på en Xbox-konsol eller Kinect-sensor måste du först registrera den. För att komma igång loggar du in på Enhetsupport och sedan väljer du Registrera ny enhet. Efter registreringen visas garantistatus för din enhet. Om garantin fortfarande gäller är reparationer kostnadsfria. Om garantin inte längre gäller för enheten kommer du att debiteras en reparationsavgift.

Obs! Du hittar handkontrollens serienummer under streckkoden på insidan av batterifacket om det behövs.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Registrera din Xbox-produkt" som du läste om eller ett annat problem?