Automatisk inloggning med Kinect

Lär Kinect att känna igen dig

Konfigurera ett Kinect-ID

Du kan lära Kinect att känna igen ditt ansikte och att automatiskt logga in dig till din profil med hjälp av Kinect-ID.

Så här konfigurerar du ett Kinect-ID
  1. Gå till Settings och välj sedan Kinect.
  2. Välj Kinect ID Setup.
  3. Konfigurera ditt Kinect-ID (Kinect ID) så att Kinect känner igen dig genom att följa anvisningarna på skärmen.

Du uppmanas att inta olika kroppsställningar medan sensorn lär sig att identifiera dig.

1. Gå till den gröna rutan. Om du inte når en ruta väntar du tills den ändras och går till nästa.

När ditt Kinect-ID har konfigurerats behöver du bara vända dig mot sensorn och vänta några sekunder så loggas du automatiskt in till din profil.

Tips!
  • Kör konfigurationen av Kinect-ID under olika belysningsförhållanden för att öka precisionen. Kinect-ID kommer ihåg dina tidigare sessioner och känner igen dig lättare varje gång det körs.
  • Kinect kan identifiera upp till fyra spelare samtidigt med hjälp av Kinect-ID.

Ändra eller ta bort ditt Kinect-ID

1. Gå till Settings och välj sedan Kinect.
  2. Välj Kinect ID Setup.
  3. Välj din profil.
  1. Välj Update eller Remove för ditt Kinect-ID.

Fungerar inte Kinect-ID?

Om Kinect-sensorn inte känner igen dig ...

Kinect måste kunna se ditt ansikte tydligt

• Se till att ditt ansikte är väl upplyst framifrån utan skuggor eller bakgrundsljus.
  • Dölj inte dina ansiktsdrag med glasögon, en luva eller keps.

Kinect måste se hela din kropp

• Placera sensorn mellan 0,6 och 1,8 m från golvet.
  • Centrera sensorn ovanför TV:n och rikta den direkt mot dig.
  • Stå minst 1,8 m från sensorn.
  • Om du byter frisyr eller skaffar/rakar bort skägg konfigurerar du ditt Kinect-ID igen.
  • Rengör linsen på Kinect-sensorn.

Om inget av dessa förslag fungerar provar du att konfigurera ditt Kinect-ID igen.

Loggas du inte in på Xbox Live av Kinect?

Om du har en lösenordskod eller ett lösenord för ditt Xbox Live-konto måste du ange lösenordskoden eller lösenordet från Xbox Dashboard.

Relaterade problem