Komponenter i Kinect-sensorn för Xbox 360

Låt oss titta närmare på de viktigaste delarna i Kinect-sensorn för Xbox 360.

Kinect-sensorn har följande komponenter:

1. 3D-djupsensorer

Tredimensionella sensorer som följer din kropp inom spelområdet.

2. RGB-kamera

En RGB-kamera (röd, grön, blå) identifierar dig och tar bilder och filmer i spelet.

3. Flera mikrofoner

En rad mikrofoner längs med Kinect-sensorns nedre framkant används för röstigenkänning och chatt.

4. Motoriserad vinkling

En mekanisk enhet i Kinect-sensorn vinklar sensorhuvudet automatiskt upp och ned när det behövs. Varför lutar Kinect-sensorn för Xbox 360?

Obs! Du ska inte vinkla sensorn manuellt.

Kinect-sensorkabeln

Xbox 360 E-konsol: Kinect-sensorn har en kabel som kopplas till den orangefärgade AUX-porten på konsolens baksida. Koppla inte in den här kabeln i en USB-port.

Xbox 360 S-konsol: Kinect-sensorn har en kabel som kopplas till den orangefärgade AUX-porten på konsolens baksida. Koppla inte in den här kabeln i en USB-port.

Xbox 360-konsol i originalutförande: Du måste använda en strömsladd/USB-kabel för att kunna ansluta Kinect-sensorn till konsolen. Lär dig hur du ansluter kablarna.