Felet “Not enough storage space” visas när du installerar en Kinect-uppdatering på din Xbox 360

Följande felmeddelande visas när du installerar en systemuppdatering för Kinect-sensorn på din Xbox 360-konsol:

Not enough storage space

Det innebär att det inte finns tillräckligt med utrymme på din lagringsenhet för att installera Kinect-sensorns systemuppdatering.

Lösning

Systemuppdateringen för Kinect-sensorn för Xbox 360 kräver 190 MB lagringsutrymme.

Så här gör du för att kontrollera tillgängligt lagringsutrymme och ta bort objekt om du behöver mer utrymme:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Välj Settings och välj sedan System.
  3. Välj Storage eller Memory.
  1. Mängden ledigt utrymme på respektive lagringsenhet visas på skärmen Storage Devices. Kontrollera att den primära lagringsenheten (till exempel hårddisken) har 190 MB ledigt utrymme eller mer. Om den primära lagringsenheten har mindre än 190 MB ledigt utrymme måste du ta bort några objekt.
  1. Välj lagringsenhet om du behöver ta bort objekt.
  2. Välj en kategori som kan innehålla filer som ska tas bort. Du kanske vill ta bort speldemofiler eller gamla videor.
  1. Välj en fil du vill ta bort och välj sedan Delete.
  2. Välj Yes för att bekräfta borttagningen.
  3. Ta bort objekt tills det finns tillräckligt med ledigt utrymme för programuppdateringen.
  4. Försök uppdatera konsolprogramvaran igen.

Anmärkningar