Felsöka Xbox 360 trådlös nätverksadapter

Översikt

Det finns två versioner av Xbox 360 trådlös nätverksadapter:

En bild på en Xbox 360 trådlös nätverksadapter N
Xbox 360 trådlös nätverksadapter N
Fungerar med trådlösa routrar och åtkomstpunkter av typen 802.11a, 802.11b, 802.11g och 802.11n.
En bild på en Xbox 360 trådlös nätverksadapter G
Xbox 360 trådlös nätverksadapter G
Fungerar med trådlösa routrar och åtkomstpunkter av typen 802.11a, 802.11b och 802.11g.

Obs! Xbox 360-konsolen har Wi-Fi inbyggt och du behöver ingen trådlös nätverksadapter.

På den här sidan

Min Xbox 360-konsol hittar inte det trådlösa nätverket

Konsolen får en svag trådlös signal

Statuslampan på adaptern ändrar färg, tänds inte eller blinkar

Om adaptern ger följande signal:
En Xbox 360 trådlös nätverksadapter N utan tänd lampa

Ingen lampa lyser

Adaptern får inte ström. Ta ur USB-kontakten och sätt i den igen. Testa att koppla adaptern till en USB-port på konsolens framsida om lampan ändå inte lyser. Om adaptern fungerar i USB-porten på konsolens framsida går du till Den trådlösa adaptern fungerar bara i vissa USB-portar.

Om den fortfarande inte fungerar kan det vara ett maskinvarufel med adaptern. Beställ en ny adapter från Xbox Online Service Center.

Obs! Produktregistrering kanske krävs.

En Xbox 360 trådlös nätverksadapter N med ett fast grönt sken

Fast grönt ljus

Adaptern är ansluten till en trådlös router, gateway eller åtkomstpunkt.

En Xbox 360 trådlös nätverksadapter N med en blinkade grön lampa

Blinkande grönt ljus

Svart adapter med två antenner (trådlös adapter N): Adaptern försöker ansluta till ett trådlöst nätverk.

En Xbox 360 trådlös nätverksadapter N med ett fast rött sken

Fast rött ljus

Svart adapter med två antenner (trådlös adapter N): Adaptern kan inte identifieras. Prova att koppla adaptern till en USB-port på konsolens framsida.

Grå med en antenn (trådlös adapter G): Adaptern är klar för nästa steg: Testa anslutningen.

En Xbox 360 trådlös nätverksadapter N med en blinkande röd lampa

Blinkande rött ljus

Det kan vara ett maskinvarufel med adaptern. Beställ en ny adapter från Xbox Online Service Center.

Obs! Produktregistrering kanske krävs.

Den trådlösa adaptern fungerar bara i vissa USB-portar

Testa USB-portarna. Så här gör du:

1. Prova den trådlösa adaptern i alla USB-portar på Xbox 360-konsolen.
  2. Testa att ansluta ett annat tillbehör i USB-porten där adaptern inte fungerade om adaptern fungerar i en USB-port, men inte i en annan.
  3. Om en USB-port inte fungerar med något tillbehör kanske konsolen måste repareras. Skicka en reparationsförfrågan online.

Jag kan inte lösenordet till det trådlösa nätverket