Konfigurera och felsöka Xbox Live-appar

Vill du testa några nya spel på din Xbox-konsol? Eller titta på filmer, surfa på nätet eller hålla kontakten med kompisar? Lär dig hur du hittar och laddar ned appar för dessa saker på Xbox 360. Lär dig också hur felsöker Xbox Live-appar på din konsol, dator eller bärbara enhet.

Hitta och ladda ned appar på din Xbox-konsol

Hitta appar för din Xbox

Välj bland dussintals appar som du kan ladda ned till Xbox-konsolen. En del appar kräver Xbox Live-guldmedlemskap för material eller funktioner som är kostnadsbelagda. De flesta tar bara några minuter att installera. Välj bland musikappar, spel, filmer och TV-program, fitness, sport med mera.

Obs! Vissa appar kräver en ytterligare prenumeration för den appens tjänst.

Paneler med olika Xbox Live-appar på Xbox 360 Dashboard

Felsöka Xbox Live-appar på Xbox 360

Ta reda på hur du löser problem som kan uppstå med Xbox Live-appar på Xbox 360-konsolen.

Felsöka Xbox-appar på din Windows 8-dator

Har du problem med en Xbox-app på din Windows 8-dator? Lär dig hur du felsöker och åtgärdar vanliga problem.

SmartGlass-panelen på en dator eller mobil enhet

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Konfigurera och felsöka Xbox Live-appar" som du läste om eller ett annat problem?