Lyssna på låtar med Groove på Xbox 360

Vanliga frågor

Vad behöver jag för att kunna spela upp musik på min Xbox-konsol?

Du behöver en OneDrive-musikmapp för att kunna spela upp musik på din Xbox-konsol.

Det går inte att starta Groove Musik-appen på min Xbox-konsol

Försök ta bort och installera om appen. Så här gör du:

1. Gå till Inställningar och välj System.
  2. Välj Lagring och sedan din primära lagringsenhet (förmodligen hårddisk eller minnesenhet).
  3. Välj Spel och appar.
  4. Bläddra ned till Groove Musik-appen.
  5. Välj Y-knappen och sedan Ta bort.
  6. Gå tillbaka till Xbox startsida, gå till Senaste och starta Groove Musik-appen igen.