SmartGlass-appen för Xbox 360 dras tillbaka

Den 18 maj 2018 utgår Xbox 360 SmartGlass-apparna för iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 10 Mobile, Windows 8 och Windows 10. Support för appen och innehåll erbjuds inte längre.

I stället uppmanas kunderna att använda Xbox-appen för iOS, Android, Windows 10 Mobile eller Windows 10, eller använda tjänsterna på http://www.xbox.com eller på själva Xbox 360-konsolen.

Vanliga frågor

F. Kan jag fortfarande använda mina köpta spel, filmer och TV-program som hade medföljande SmartGlass-funktioner?
S. Ja. Alla spel går fortfarande att spela på Xbox 360-konsolen. Om du har köpt digitala spel från Microsoft kan de fortfarande laddas ned. Filmer och TV-program som köpts från Microsoft är fortfarande tillgängliga för visning.

F. Vad ska jag använda i fortsättningen för att starta spel och appar, skriva text och styra uppspelningen av musik, filmer och TV-program på Xbox 360?
S. För att starta och styra uppspelningen av innehåll eller skriva text använder du en Xbox 360-handkontroll, en Xbox 360 Chatpad eller en fysisk fjärrkontroll för Xbox 360.

F. Kan jag fortfarande använda min telefon för att interagera med kompisar på Xbox Live?
S. Ja. Med Xbox-appen för iOS, Android, Windows 10 eller Windows 10 Mobile kan du chatta med, lägga till eller följa nya Xbox Live-kompisar, kontrollera onlinenärvaro, visa aktivitetsfeeds och achievements, gå med i klubbar med mera. Du kan också interagera med kompisar på http://www.xbox.com.

F. Kan jag fortfarande redigera min Xbox-originalavatar?
S. Ja, med appen Xbox Originalavatarer för Windows 10, Windows 10 Mobile, Xbox One, på http://www.xbox.com eller direkt på din Xbox 360.

F. Kan jag fortfarande ange aviseringssignaler för att spela ett Xbox 360-spel med kompisar?
S. Ja, kan du ange aviseringssignaler för att spela Xbox 360-spel med kompisar på Xbox 360-konsolen.

F. Hur kan jag söka efter spel, appar, filmer och TV-program för Xbox 360?
S. Du kan använda Bing-sökning på Xbox 360-konsolen för att söka efter alla spel, appar, filmer och TV-program som för närvarande är tillgängliga för din Xbox 360-konsol. Dessutom kan du söka efter Xbox 360-innehåll med hjälp av Microsoft Store på Xbox One, Windows 10 och webben.

F. Kommer jag att kunna interagera med SmartGlass-innehåll för specifika spel, filmer eller TV-program?
S. Nej. Innehåll som skapats för Xbox 360 SmartGlass-appen utgår och är inte längre tillgängligt.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "SmartGlass-appen för Xbox 360 dras tillbaka" som du läste om eller ett annat problem?