Felet ”This disc is unreadable” visas när du använder ett Spel på begäran-spel

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker spela ett Spel på begäran-spel på din Xbox 360:

This disc is unreadable. It may be the wrong region for this console. Match the region of the disc to the console. Clean the disc with a soft cloth. Restart the console. For more help, go to www.xbox.com/support.

Problemet kan uppstå om din Xbox 360-konsol inte kan läsa spelfiler på hårddisken.

Lösning

Det kan hända att du kan lösa problemet genom att spara spelet i en annan del av hårddisken. För att göra det tar du bort programmet och laddar sedan ned det igen. Så här gör du:

1. Välj settings och välj sedan System.
  2. Välj Storage och välj sedan din lagringsenhet. Välj till exempel Xbox 360-hårddisken.
  3. Välj Games and Apps och markera därefter det Spel på begäran-spel som inte fungerar. Observera storleken.
  4. Markera Spel på begäran-spelet och välj Delete.
  5. Gå till Games Store och ladda ned en speldemo eller annat innehåll som är ungefär lika stort som Spel på begäran-spelet.

Obs! Speldemos är ett kostnadsfritt sätt att lägga till innehåll på din hårddisk.

6. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  1. Välj Settings och sedan Account.
  2. Välj Download History.
  3. Markera Spel på begäran-spelet och välj Download Again.
  4. När det laddats ned kan du spela Spel på begäran-spelet.

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” längst ned på den här sidan.

Kontakta supporten

Om problemet kvarstår kontaktar du Xbox-supporten.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet ”This disc is unreadable” visas när du använder ett Spel på begäran-spel" som du läste om eller ett annat problem?