Felet 87e105dc inträffar

Detta kan innebära att det är något fel med Xbox Live, eller att konsolen har råkat ut för ett oväntat fel.

Lösningar

1. Kontrollera statusen för Xbox Live-tjänsterna nedan. Vänta en stund och försök sedan igen om det finns en varning.
  2. Starta om konsolen: På handkontrollen håller du ned Xbox-knappen i 3 sekunder. På skärmmenyn väljer du Stäng av konsolen och trycker sedan på A-knappen . Starta konsolen igen.
  3. Om du försöker använda ett spel eller en app avinstallerar du det/den och gör en ominstallation.
  4. Prova att rensa cacheminnet. Se Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360.
  5. Som en sista utväg kan du prova att återställa din Xbox. Det här alternativet installerar om operativsystemet på konsolen. Det kan ta en stund beroende på ditt nätverk.
    1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Gå sedan till Inställningar > System och tryck på A-knappen .
    2. Välj Konsolinställningar > Systeminformation. Skriv ned serienumret och gå sedan tillbaka till skärmen Systeminställningar.
    3. Välj Lagringsutrymme. Markera hårddisken och tryck sedan på A . Välj Format och tryck på Ja. Ange nu serienumret som du skrev ned. Tryck på Start för att inleda återställningsprocessen.
Kärntjänster för Xbox Live: körs
2018-12-15T04:40:24.1991924+00:00
Sociala medier och spelande: körs
2018-12-15T04:40:24.1991924+00:00
Användning av inköp och innehåll: körs
2018-12-15T04:40:24.1991924+00:00
TV, musik och video: körs
2018-12-15T04:40:24.1991924+00:00

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 87e105dc inträffar" som du läste om eller ett annat problem?