Felet 80150003:0 visas när du försöker logga in på Xbox Live

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker logga in på Xbox Live:

80150003:0

Detta kan innebära att det är något fel med ditt Xbox Live-konto.

Lösning

Lös problemet genom att kontrollera Xbox Live-tjänstens status. Försök igen senare om tjänsten är avstängd. Om den är igång loggar du in på ditt Microsoft-konto. Kontrollera och uppdatera din kontoinformation och försök igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80150003:0 visas när du försöker logga in på Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?