Fel 8C150009 uppstår när du öppnar kontohanteringen på Xbox 360

När du försöker komma åt kontohanteringspanelen i systeminställningarna på Xbox 360-konsolen visas följande felkod:

8C150009

Detta kan innebära att det är något problem med prenumerationshanteringen på konsolen eller att Xbox Live-tjänsten ligger nere.

Lösningar

Lösning 1: Logga in på ditt konto online.

Om du inte kommer åt kontohanteringen på konsolen kan du komma åt alla prenumerations- och kontotjänster online. Om du vill se statusen för din prenumeration och hantera ditt konto går du till account.microsoft.com/services och loggar in.

Lösning 2: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om du får detta felmeddelande utan att försöka öppna kontohanteringspanelen kontrollerar du statusen för Xbox Live-tjänsten.

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-09-22T17:03:57.5427058+00:00

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Fel 8C150009 uppstår när du öppnar kontohanteringen på Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?