Hur du återställer lösenordskoden för föräldrakontrollen på Xbox 360

Om du har glömt lösenordskoden för din Xbox 360 kan du återställa den genom att svara på den fråga du angav när du ställde in föräldrakontrollen

Om du kommer ihåg din fråga för lösenordskoden eller inte känner till lösenordskoden för din Xbox 360 kan du återställa lösenordskoden online. Så här gör du:

Obs! Du måste uppfylla de här villkoren för att kunna återställa lösenordskoden online:

• Ditt Microsoft-konto måste vara ett vuxenkonto.
  • Konsolen måste vara registrerad i ditt namn.
  1. Logga in på ditt Microsoft-konto på Enheter.
  2. Leta rätt på din registrerade Xbox 360-konsol.
  3. Välj Fler åtgärder, välj Återställ lösenordskod och följ sedan instruktionerna för att återställa din lösenordskod.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur du återställer lösenordskoden för föräldrakontrollen på Xbox 360 " som du läste om eller ett annat problem?