Felet 0x8000FFFF visas när du har startat ett spel eller gått med i en grupp på Xbox One eller loggat in på Xbox Live på Xbox 360.

Xbox One:

Följande felmeddelande visas när du försökt starta ett spel eller gå med i en grupp på din Xbox One:

Vi kunde inte hämta dina senast sparade data eller så kunde vi inte hämta dina meddelanden. Försök igen senare

Statuskod: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Följande felmeddelande och fel visas efter att du har loggat in på Xbox Live på Xbox 360:

Det går inte att hämta information från Xbox Live.

Statuskod: 8000FFFF

Det här kan bero på något av följande:

• Vissa Xbox Live-funktioner är inte tillgängliga på grund av tillfälligt systemunderhåll eller ett oväntat Xbox Live-problem.
  • Du kommer inte åt Xbox Live på grund av ett problem med nätverkskonfigurationen.

Lösningar

För Xbox One

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-10-23T03:44:34.5104948+00:00

Lösning 2: Starta om konsolen

1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
  2. Välj Starta om konsolen.
  3. Välj Starta om.
  4. Försök logga in igen när konsolen har startat om.

För Xbox 360

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om felmeddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-10-23T03:44:34.5104948+00:00

Lösning 2: Uppdatera kanallistan manuellt

Följ de här stegen om du vill uppdatera kanallistan manuellt:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Håll ned höger avtryckare och tryck på Y för att gå tillbaka till Xbox Dashboard. Vänta en stund. Kanallistan uppdateras.

Lösning 3: Testa anslutningen

Testa Xbox Live-anslutningen på Xbox 360-konsolen. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen, gå till Inställningar och välj sedan Systeminställningar.
  2. Välj Nätverksinställningar.
  3. Välj Trådburet nätverk eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  4. Välj Testa anslutning till Xbox Live.

Obs! Om testet misslyckas och du inte kan ansluta till Xbox Live, testar du Lösning för Xbox Live-anslutningsfel.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 0x8000FFFF visas när du har startat ett spel eller gått med i en grupp på Xbox One eller loggat in på Xbox Live på Xbox 360." som du läste om eller ett annat problem?