Felet 80070428 visas när du ansluter till Xbox Live på din Xbox 360

En av följande felkoder och meddelanden visas när du ansluter till Xbox Live på Xbox 360-konsolen: Du kan få något av följande fel när du försöker ladda ned systemuppdateringar, återställa din profil eller gamertag eller köpa något från din Xbox Live:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be downloaded at this time. Please try again later.

Felkod: 80070428

There’s a problem with Xbox Live Marketplace. Please try again later.

Statuskod: 80070428

Om du får ett av dessa meddelanden kan det bero på problem med Xbox Live-tjänsten eller ett problem med att verifiera ditt Xbox Live-konto.

Lösningar

Försök åtgärda problemet med följande lösningar:

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och sedan försöker du igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2019-07-17T02:47:42.3036905+00:00

Lösning 2: Ladda ned din profil igen på din Xbox 360

Information om hur du laddar ned din profil igen finns i Så här lägger du till eller tar bort en Xbox-profil på Xbox 360.

Obs! Se till att välja alternativet ”Ta bara bort profilen”. Detta tar bort din Xbox-profil, men behåller dina sparade spel och achievements.

Lösning 3: Rensa cacheminnet på din Xbox 360

Prova att rensa cachen på din konsol. Hur du gör det beskrivs i Så här rensar du cacheminnet på Xbox 360.

Lösning 4: Koppla från och starta om

Koppla från både Xbox 360 och nätverksmaskinvaran och vänta fem minuter. Anslut sedan allt igen och starta om konsolen. Försök att logga in igen.

Lösning 5: Felsök Xbox 360-anslutningen till Xbox Live

Mer information om hur du felsöker din anslutning till Xbox Live finns i Lösning för Xbox 360-anslutning och nätverk.

Lösning 6: Om du försöker ladda ned systemuppdateringar eller återställa din profil

Om du försöker ladda ned systemuppdateringar eller återställa din profil på Xbox 360-konsolen ska du kontrollera att fakturerings- och betalningsinformationen för ditt Xbox Live-konto är korrekt och att du har godkänt användningsvillkoren för Xbox Live. Så här gör du:

1. Xbox.com använder du ditt Microsoft-konto för att logga in på ditt Xbox Live-konto (om du inte redan är inloggad).
    Obs! Du kan uppmanas att godkänna nya användningsvillkor för Xbox.com. Du måste acceptera avtalet för att kunna ansluta till Xbox Live.
  2. Klicka på Mitt konto under din gamertag.
  3. Välj Hantera betalningsalternativ.
  4. Bekräfta att din fakturerings- och betalningsinformationen är korrekt.
  5. Logga ut från ditt Microsoft-konto.
  6. Starta om Xbox 360-konsolen.
    Obs! Du kan uppmanas att godkänna nya användningsvillkor för Xbox.com. Du måste acceptera avtalet för att kunna ansluta till Xbox Live.
  7. Om systemuppdateringen inte installeras när du startar om konsolen kan du behöva uppdatera manuellt.

Lösning 7: Om du försöker göra ett inköp från Xbox Live

Om inga servicemeddelanden visas när du försöker göra ett inköp ska du kontrollera att din faktureringsinformation är korrekt. Information om hur du kontrollerar din faktureringsinformation finns i Uppdatera faktureringskontaktinformationen på Xbox 360.

Om ingen varning visas och din faktureringsinformation stämmer väntar du i 48 timmar och försöker sedan köpa eller ladda ned innehållet igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 80070428 visas när du ansluter till Xbox Live på din Xbox 360" som du läste om eller ett annat problem?