Felet 800705b4 uppkommer när du försöker ansluta till Xbox Live

Följande felkod och felmeddelande visas när du försöker ansluta till Xbox Live:

Status code 800705b4

Can't or unable to connect to Xbox Live.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera Xbox Live-tjänstens status

Om meddelanden visas här väntar du tills tjänsten åter är igång och försöker igen:

Kärntjänster för Xbox Live: körs
2017-11-23T22:49:42.6880031+00:00

Lösning 2: Testa Xbox Live-anslutningen

Få hjälp med att ansluta till Xbox Live genom att testa Xbox Live-anslutningen. Så här gör du:

1. Tryck på Guide-knappen på handkontrollen.
  2. Gå till Inställningar och välj Systeminställningar.
  3. Välj Nätverksinställningar.
  4. Välj Trådburet nätverk eller namnet på det trådlösa nätverket om du uppmanas göra det.
  5. Välj Testa anslutning till Xbox Live.
  6. Om ett fel uppstår när du testar anslutningen går du till sidan Lösning för Xbox 360-anslutningsfel.

Om anslutningen till Xbox Live plötsligt bryts kan du läsa artikeln Lösning för nedkoppling från Xbox 360.