Felet 8007065b visas när du använder Xbox Live

Följande felkod visas när du använder Xbox Live:

8007065b

Detta kan innebära att Xbox Live-tjänsten ligger nere. Denna felkod kan också visas efter att du ändrat din gamertag, vilket kan innebära att din gamertag-ändring inte applicerats korrekt på kontot.

Lösningar

Lösning 1: Kontrollera om det finns varningar om Xbox Live-tjänsten

Se om det finns några servicemeddelanden på sidan Xbox Live-status eller om det finns något Xbox Live-servicemeddelande längst upp på den här sidan. Vänta en stund och försök sedan igen om några varningar visas.

Enbart kunder i USA: Om en viss tjänst eller app ligger nere kan du be att få en SMS- eller röstavisering när den fungerar igen. Under namnet på appen eller tjänsten väljer du Meddela mig när den här tjänsten eller appen är igång.

Lösning 2: Logga ut och starta om din Xbox

Logga ut från din profil. Starta om din Xbox och försök logga in igen.

Lösning 3: Ta bort och lägga tillbaka din profil igen på Xbox 360

1. På Xbox 360 tar du bort din profil enligt beskrivningen här och lägger sedan tillbaks den igen.
  2. Rensa cacheminnet.
  3. Koppla bort både din Xbox och din nätverksmaskinvara (modem, router, osv.) i fem minuter.
  4. Slå på strömmen och starta om din Xbox igen och logga in.

Om du fortfarande är blockerad kontaktar du Xbox Support.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felet 8007065b visas när du använder Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?