Synkronisera musik genom att koppla enheter till ditt Xbox Music Pass

Obs! Tjänsten Zune är avstängd från och med 15 november 2015. Detta kan orsaka fel om du försöker strömma eller ladda ned innehåll eller uppdatera tjänsten.

Koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass

Du kan koppla upp till fyra enheter till ditt Xbox Music Pass. Dessa enheter kan vara:

• surfplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows RT 8.1
  • Zune-enheter
  • Windows Phone 8 eller Windows Phone 7

När du har associerat en enhet till ditt Xbox Music Pass kan du ladda ned eller synkronisera innehåll till den enheten. Du kan också streama musik från Xbox Music till surfplattor eller datorer som kör Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 samt Windows Phone 8-telefoner.

Du kan streama musik till din Xbox One- eller Xbox 360-konsol, men du kan inte ladda ned musik till dessa konsoler. Du kan till exempel ladda ned musik till din Windows 8.1-dator och synkronisera den musiken till din Windows Phone 8. Eftersom din musik finns lagrad online kan du streama den till din Xbox-konsol.

När du har laddat ned eller synkroniserat musik från ditt Xbox Music Pass till en dator eller annan enhet kommer datorn eller enheten att vara associerad med ditt Xbox Music Pass i minst 30 dagar.

Du kan ändra en dator eller enhet som associerats med ditt Xbox Music Pass var 30:e dag.

Obs!

• Du kan bara använda ditt Xbox Music Pass på telefoner som använder ditt Microsoft-konto.
  • Xbox Music Pass-användare kan ladda ned musik till upp till fyra enheter. Dessa kan innefatta persondatorer och bärbara enheter. En enhet måste dock vara en persondator.
  • Xbox Music Pass kan endast ha en användare. Om det finns fler familjemedlemmar som har enheter med Xbox Music kommer deras egna Microsoft-konton vara kopplade till dessa enheter. På grund av den här regeln behöver de ha egna Xbox Music Pass.

Visa de enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass

Så här gör du för att se vilka enheter du kopplat till ditt Xbox Music Pass:

• Från webben
    Gå till Hantera Xbox Music-enheter i en webbläsare och logga in.
  • På din Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-dator
    1. Starta Xbox Music och logga in.
    2. Öppna startskärmen genom att svepa från höger (på en surfplatta) eller placera markören i det översta eller nedersta högra hörnet av skärmen.
    3. Klicka eller tryck på Inställningar, välj Mitt konto och sedan Manage Music Pass Devices.
  • På din Windows Phone 8
    1. Starta Xbox Music.
    2. Tryck på Mer () och sedan på inställningar.
    3. Tryck på Xbox Music account settings.
    4. Tryck på Manage Music Devices och logga sedan in (om det behövs).

Ändra de enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass

Så här tar du bort en dator eller enhet från ditt Xbox Music Pass

Öppna ditt konto. (Se Visa de enheter som är associerade med ditt Xbox Music Pass.) Klicka sedan på Ta bort bredvid namnet på datorn eller enheten.

Så här lägger du till en Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-dator eller pekplatta till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt från Microsoft Store till din dator. Det läggs till automatiskt.

Så här lägger du till en telefon med Windows Phone 8 till ditt Xbox Music Pass

Ladda ned ett Xbox Music Pass-objekt till din dator och synkronisera objektet med din Windows Phone 8-telefon. Din Windows Phone 8-telefon läggs automatiskt till ditt Xbox Music Pass.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Synkronisera musik genom att koppla enheter till ditt Xbox Music Pass" som du läste om eller ett annat problem?