Ändra Xbox One-handkontrollens vibration i Windows 10

Om handkontrollens vibrationer distraherar dig eller gör det svårt att använda handkontrollen kan du justera intensiteten eller stänga av dem helt.

Om du vill ändra vibrationerna laddar du ned appen Tillbehör för Xbox från Microsoft Store. Anslut sedan handkontrollen, öppna appen och välj Konfigurera.

• För en Xbox Elite-handkontroll väljer du den konfigurationsprofil du vill ändra. Välj sedan Redigera > Vibration och flytta skjutreglagen för att justera vibrationsinställningarna.
  • För den trådlösa Xbox-handkontrollen väljer du Aktivera vibration för att sätta vibration till på eller av.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra Xbox One-handkontrollens vibration i Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?