Konfigurera Kinect för Windows v2 eller en Xbox Kinect-sensor med Kinect-adapter för Windows

På den här sidan

Om Kinect för Windows v2

Om du inte har en Kinect-sensor måste du köpa både en Xbox Kinect-sensor och en Kinect-adapter för Windows. Kinect-sensorn och Kinect-adaptern slutade tillverkas i november 2017. Microsoft har inte längre något lager av Kinect-adaptrar. Kunder kan fråga i andra butiker om de har några.

Obs! Tidigare versioner av Kinect-sensorn för Windows innehöll både en Kinect för Windows-sensor och en adapter med strömförsörjning.

Kinect-adapter för Windows
Kinect-adapter för Windows

Rekommendationer om hur du konfigurerar din Kinect för Windows v2-sensor

Obs! Vissa av de här rekommendationerna länkar till relevant information om Kinect för Xbox One.

• Datorn måste köra Windows 8 eller en senare version. Mer information finns i avsnittet Systemkrav nedan.
  • Se till att du har installerat de senaste drivrutinerna från Windows Update.
  • Centrera sensorn horisontellt framför monitorn eller bildskärmen. Du kan även följa anvisningarna i installationsprogrammet.
  • Placera sensorn på en plan, stabil yta och inte nära några kanter.
  • Placera inte sensorn på en högtalare eller en yta som vibrerar.
  • Se till att inga nätsladdar, datorkablar eller andra täckande föremål finns framför sensorn.
  • Se till att Kinect-sensorn står på en väl ventilerad plats och att ventilerna inte är täckta.
  • Håll sensorn borta från direkt solljus.
  • Försök hålla ned bakgrundsljudet för att minska eventuella problem med röstigenkänningen. Placera exempelvis inte sensorn nära en fläkt, en stereohögtalare eller bullriga maskiner.
  • Håll linsen ren.
  • Om du använder ett monteringstillbehör ser du till att montera sensorn på rätt sätt.

Systemkrav

Operativsystemskrav

• Windows 8 (64 bitar)
  • Windows 8.1 (64 bitar)
  • Windows Embedded Standard 8 (64 bitar)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64 bitar)

Maskinvarukrav

• 64-bitars (x64) processor
  • Processor med dubbla kärnor och frekvensen 3,2 GHz eller mer
  • Dedikerad USB 3.0-buss
  • 2 GB RAM
  • En Kinect för Windows v2-sensor

Programvarukrav

Vanliga frågor

Har du frågor om din Kinect för Windows-sensor? Gå till Vanliga frågor om Kinect för Windows för den senaste informationen och svar på vanliga frågor.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Konfigurera Kinect för Windows v2 eller en Xbox Kinect-sensor med Kinect-adapter för Windows" som du läste om eller ett annat problem?