Hur skaffar jag Xbox-appen (beta)?

Xbox-appen (beta) i Windows är det bästa sättet att använda Xbox Game Pass för dator (beta). Använd appen för att bläddra bland spel, spela datorspel och koppla upp dig mot kompisar mellan enheter och chatta.

Det enklaste sättet att skaffa appen är att använda installationsprogrammet för Xbox-appen (beta).

Om din version av Windows behöver uppdateras för att köra Xbox-appen (beta) kan installationsprogrammet hjälpa dig genom processen.

Vad händer om jag inte kan uppdatera till 1903 (eller senare) med Update Assistant?

Vi vill att du ska ha en bra upplevelse av Windows 10 och det kan innebära att du behåller en tidigare version av Windows på din dator. Om datorn inte verkar optimerad för att köra den senaste versionen uppdateras den inte. Det kan bero på drivrutinskompatibilitet (uppdatera drivrutinerna om det går) eller programvara som du har installerat (uppdatera eller ta bort program som kan påverka).

Mer information om vad som kan blockera din uppdatering finns i Kända problem och aviseringar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur skaffar jag Xbox-appen (beta)?" som du läste om eller ett annat problem?