Verifiera att du har den senaste versionen av Xbox Console Companion-appen på Windows 10

Xbox Console Companion-appen uppdaterar sig själv automatiskt via Microsoft Store-appen på Windows 10, men det finns tillfällen när ett spel eller en app inte uppdateras. I sådana fall måste du manuellt uppdatera dina spel och appar för att få den senaste versionen.

Vilken är den aktuella versionen av Xbox Console Companion-appen för Windows 10?

Den aktuella versionen är 48.53.21003.00000.

Om du vill veta vilken version av Xbox Console Companion-appen du har installerad öppnar du Xbox Console Companion-appen och väljer Inställningar. På fiken Allmänt bläddrar du ned till slutet på skärmen till avsnittet Om för att se aktuellt versionsnummer.

Uppdatera Xbox Console Companion-appen manuellt på Windows 10

Om du vill veta hur du uppdaterar spel och appar läser du Se om det finns uppdateringar av appar och spel från Microsoft Store.

Obs! Xbox Console Companion-appen kräver Windows 10. Om du vill kontrollera om ditt system uppfyller kraven för Windows 10 läser du Windows 10-specifikationerna.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Verifiera att du har den senaste versionen av Xbox Console Companion-appen på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?