Prova olika ljudformat för gruppchatt

Ljudenheter för Windows stöder ett stort antal ljudformat. Ibland kan inkompatibilitet med drivrutiner eller ljudprogramvara i Windows påverka uppspelningen eller inspelningen av ljud. Så här provar du olika ljudformat:

1. Gör något av följande:
    • Välj Start-knappen, skriv Kontrollpanelen, välj Kontrollpanelen och sedan Ljud.
    • Högerklicka på ljudikonen (bredvid datum och tid) i Aktivitetsfältet och välj sedan Uppspelningsenheter.
  2. Högerklicka på standardenheten (den är markerad med en bock), välj Egenskaper och sedan fliken Avancerat.
  3. Under Standardformat väljer du rutan som ändrar ljudformatet. När du har ändrat formatet kontrollerar du uppspelningen genom att välja Testa.
  4. Välj OK när du är klar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Prova olika ljudformat för gruppchatt" som du läste om eller ett annat problem?