Länka konton till Xbox

Håll kontakten med kompisar i dina sociala nätverk samtidigt som du spelar spel på Windows 10. Länka dina favoriter som Facebook, Twitter och YouTube.

I det här avsnittet

Länka konton från Xbox Game Bar, Xbox-appen (beta) eller spel som köpts på Steam

Med några få undantag behöver du bara länka ett konto en gång. Om du till exempel länkar ett konto från Xbox Game Bar visas det även som länkat i Xbox-appen (beta).

Länka ett konto med Xbox Game Bar:

1. Tryck på Windows-tangenten + G för att öppna Game Bar.
  2. Välj Inställningar > Konton.
  3. Logga in på Xbox Live (de flesta länkade konton kräver det), välj ett socialt nätverk i listan, tryck på Länka och följ sedan anvisningarna.

Länka ett konto med Xbox-appen (Beta):

1. Tryck på Start-knappen och välj Xbox (beta) i listan.
  2. Välj Profil och inställningar i det övre högra hörnet och välj sedan Inställningar > Konto.
  3. Logga in på Xbox Live, välj ett socialt nätverk i listan, tryck på Länka och följ sedan anvisningarna.

Markera kryssrutan Visa ikon i min profil för varje konto så att spelarna vet vilka sociala nätverk du är med i. Observera att dessa ikoner kan ses av alla som använder Xbox Game Bar och Xbox-appen (beta) samt i spel på Steam som stöder kontolänkning.

Så här länkar du ett konto från ett spel som köpts på Steam:

1. Öppna Steam och starta sedan ett spel som stöder Xbox-kontolänkning (t. ex. Gears 5).
  2. Logga in på Xbox Live när du ombeds göra det.
  3. Välj alternativet kontolänkning på spelets meny.
  4. När överlägget för Steam-kontolänkning visas väljer du Ja, fortsätt.
  5. Välj vilka kompisar du vill följa.

Felsökning

Kontot länkas inte

Gå till eller kontakta supportwebbplatsen för det sociala nätverk som du försöker länka till.

Ikoner för sociala nätverk visas inte

Om du har markerat kryssrutan Visa ikonen i min profil och ikonen fortfarande inte visas kan du logga ut från Game Bar eller Xbox-appen (beta) och sedan logga in igen. Om det inte löser problemet startar du Aktivitetshanteraren, väljer den app som körs (Game Bar eller Xbox-appen), väljer Avsluta aktivitet och startar om appen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Länka konton till Xbox" som du läste om eller ett annat problem?