Hur får jag Xbox Game Bar att komma ihåg eller glömma mitt spel?

I de flesta fall känner Xbox Game Bar igen ditt spel när du öppnar det och du får automatiskt alla spelfunktioner Game Bar erbjuder. Så här kontrollerar du det:

1. Starta ett spel eller en app.
  2. Tryck på Windows-tangenten + G för att öppna Game Bar. Välj sedan inställningar > Allmänt.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Kom ihåg att detta är ett spel. Om den här inställningen inte visas betyder det att Game Bar redan känner igen ditt spel.
Spelfältet visar ljudinställningarna för att spela in spelande.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur får jag Xbox Game Bar att komma ihåg eller glömma mitt spel? " som du läste om eller ett annat problem?