Använda Xbox Game Bar för att spela in spelklipp och ta skärmbilder på Windows 10

Medan du spelar ett spel trycker du på Windows-tangenten+ G för att öppna Xbox Game Bar.

1. Välj Startsidan > Sända och spela in.
  2. Välj Klipp, sedan Starta inspelning eller Ta en skärmbild eller Spela in de sista ….

Spela in de senaste … förvandlar de senaste spelmomenten till ett spelklipp när bakgrundsinspelning är aktiverat. Ange varaktigheten i Windows-inställningar > Spel > Klipp.

Obs! Knappen Starta sändning startar en direktsändning på Mixer. Läs mer i Sänd ditt spel med Mixer på Windows 10.

Hitta dina spelklipp och skärmbilder genom att öppna Game Bar och välja Startsidan > Klipp.

Vill du ha snabbare tillgång till klippalternativen? Skaffa anpassningstips.

Så här delar du klipp på Twitter:

1. Öppna Game Bar.
  2. Välj Startsidan > Klipp och välj sedan ett klipp.
  3. Tryck på Dela på Twitter. (När du publicerar för första gången måste du ge Game Bar tillstånd att använda ditt Twitter-konto. Du kan när som helst ta bort tillståndet i inställningarna för Twitter.)
  4. Skriv ett meddelande och välj sedan Dela.

Mer information finns i Ändra inställningarna för klipp i Windows 10.

Anmärkningar

1. Om du vill göra inspelningar av spelet ser du till att kryssrutan Spela in i bakgrunden medan jag spelar ett spel är markerad i inställningarna för Game Bar (eller aktivera detta i Windows-inställningar > Spel > Klipp).
  2. Game Bar visas inte för en del datorspel i helskärmsläge. Om du vill starta och stoppa inspelningar utan Game Bar använder du tangentbordsgenvägen Windows-tangenten+ Alt + R. Skärmen kommer att blinka för att indikera början och slut på inspelningen. Om bakgrundsinspelning är aktiverat kommer Windows-tangenten+ Alt + G att spela in de sista spelmomenten.
  3. Om snabbkommandona inte fungerar för ett helskärmsspel trycker du på Windows-tangenten+ G. Skärmen kommer att blinka två gånger för att bekräfta att spelet känns igen. Öppna sedan spelet i helskärmsläge igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Xbox Game Bar för att spela in spelklipp och ta skärmbilder på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?