Lär känna Xbox Game Bar på Windows 10

Xbox Game Bar gör det enkelt att ta kontrollen över alla dina favoritaktiviteter medan du spelar.

Spelfältet visar ljudinställningarna för att spela in spelande.

I det här avsnittet

Så här öppnar du Xbox Game Bar

Tryck på Windows-tangenten + G för att öppna Game Bar över spelet, appen eller skrivbordet.

Jag vill använda inspelningsfunktioner för mina appar

Alla dina favoritspelfunktioner på ett ställe

När du öppnar Xbox Game Bar har du en mängd olika spelaktiviteter nära till hands. Markera en, så visas den som ett överlägg – många av dessa kan flyttas, storleksändras eller fästas på skärmen.

Startsidan (1) – Välj ikonen för Startsidan för att öppna en lista över spelöverlägg du kan välja mellan.

Inställningar (2) – Välj ikonen för Inställningar för att ändra dina inställningar, till exempel konton, tangentbordsgenvägar och vilka aviseringar du vill ta emot.

Ljud (3) – Få den perfekta mixen genom att justera ljudnivåerna i spel, chatt och bakgrundsappar.

Sända och spela in (4)Sänd ditt spel så att andra kan se det live på Mixer. Eller spela in ett klipp eller ta en skärmbild när något grymt händer.

Prestanda (5) – Spåra spelets CPU-användning och annan realtidsstatistik.

Inspelning (6) – Dina spelklipp och skärmbilder visas här.

Spotify (7) – Länka ditt Spotify-konto för att rocka till dina spel med dina favoritlåtar.

Letar efter grupp – Använda Letar efter grupp för att hitta spelare för dina favoritspel för flera spelare.

Xbox social och Xbox Chat (9) – Bli en del av Xbox-communityn. Ta kontakt med kompisar eller skaffa nya, starta en text- eller röstchatt (en och en eller i en grupp) och delta i en kompis datorspel eller bjud in dem att delta i ditt.

Spela på ditt sätt

Xbox Game Bar har anpassningsalternativ som gör att du snabbt kan hoppa mellan ditt spel och dina favoritaktiviteter. Mer information finns i Anpassa Xbox Game Bar på Windows 10.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Lär känna Xbox Game Bar på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?