Använda Spelfältet i Windows 10

Spelfältet gör det enkelt att ta kontrollen över dina spelaktiviteter, t.ex. sändning och inspelning av klipp– allt från en enda instrumentpanel.

Spelfältet visar ljudinställningarna för att spela in spelande.

Så här öppnar du spelfältet:

1. Starta ett spel.
  2. Tryck på Windows-tangenten + G. Om du har anslutit en Xbox One-handkontroll kan du också trycka på Xbox-knappen .
  3. De flesta spel känns automatiskt av som spel, men om spelet inte känns igen väljer du kryssrutan Aktivera spelfunktioner för att spela in med den här appen om du ombeds göra det.

Tangentbordsgenvägar

Tangentbordsgenvägar för Spelfältet:

• Windows-tangenten + G: Öppnar spelfältet
  • Windows-tangenten + Alt + Print Screen: Tar en skärmbild av spelet
  • Windows-tangenten + Alt + G: Spelar in de senaste spelmomenten (du kan ändra inspelningstiden i Windows-inställningar > Spel > Klipp)
  • Windows-tangenten + Alt + R: Startar eller stoppar inspelning
  • Windows-tangenten + Alt + M: Startar eller stoppar mikrofoninspelning
  • Windows-tangenten + Alt + B: Startar eller pausar sändning
  • Windows-tangenten + Alt + W: Visa kameran i sändningen

Om du vill skapa anpassade tangentbordsgenvägar trycker du på Start-knappen och väljer Inställningar > Spel > Spelfältet. Ange sedan dina tangentbordsgenvägar.

Skärmen Tangentbordsgenvägar visar Windows-tangentbordsgenvägar och alternativ för att anpassa dina egna.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Spelfältet i Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?