Använda Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10

Rocka till spelandet med dina favoritlåtar!

Video: Customize Xbox Game Bar

Titta på videon Customize Xbox Game Bar. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Du behöver några saker för att komma igång:

• Spotify Music-appen – Skaffa Spotify Music-appen i Microsoft Store.
  • Spotify-konto – Om du inte redan har ett Spotify-konto registrerar du dig på spotify.com.

Så här konfigurerar du Spotify i Xbox Game Bar:

1. Tryck på Windows-tangenten + G för att öppna Game Bar. Välj sedan Startsidan > Spotify.
  2. Länka ditt Spotify-konto till Game Bar. Markera Länka konto och följ sedan stegen.

Om du vill börja använda Spotify i Game Bar trycker du på Windows-tangenten + G för att öppna Game Bar. Välj Startsidan > Spotify och välj sedan Starta Spotify.

Om du vill ta bort länken till ditt Spotify-konto från Game Bar loggar du in på spotify.com/account. Gå sedan till avsnittet Appar och ta bort Game Bar.

Få hjälp med Spotify

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Spotify i Xbox Game Bar på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?