Så här ser du dina kompisars aktivitet i Xbox Console Companion-appen på Windows 10

Med aktivitetsfeeden kan du se och kommentera dina kompisars senaste achievements och spelklipp.

Du kan se alla dina kompisars senaste aktiviteter i aktivitetsfeedenStartsidan i Xbox Console Companion-appen, eller så kan du se aktivitetstidslinjen för bara en av dina kompisar på hans/hennes profilsida.

Se aktiviteter från din startsida

Den första skärm som visas när Xbox Console Companion-appen öppnas är Startsidan. På Startsidan kan du snabbt se vad dina kompisar har gjort sedan du senast loggade in.

Genom att titta på Aktivitetsfeed på Startsidan kan du se och kommentera dina kompisars senaste achievements och spelklipp. Så här kan du interagera med en kompis inlägg:

• Välj ikonen med ett hjärta om du vill "gilla" ett inlägg. Stötta dina kompisar när de låser upp ett achievement eller gilla ett spelklipp för att visa att du tyckte om det.
  • Välj ikonen Dela om du vill dela någons aktivitet antingen i din aktivitetsfeed eller i ett meddelande du skickar till andra.
  • Använd ikonen Meddelande om du vill lägga till ett meddelande som alla som tittar på din kompis aktivitetsfeed kan se.
  • Välj ikonen Fler åtgärder (…) i det nedre högra hörnet av ett inlägg om du vill rapportera det som olämpligt eller otidigt.

Visa aktiviteter från en kompis profil

Om du vill titta på en viss kompis aktivitetsfeed kan du söka efter kompisen eller välja honom/henne i din kompislista och dubbelklicka på personens gamertag för att öppna profilsidan. Från profilen kan du se personens aktivitetsfeed och se vad han/hon gjort sedan du senast besökte profilen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här ser du dina kompisars aktivitet i Xbox Console Companion-appen på Windows 10" som du läste om eller ett annat problem?