Ändra handkontrollens vibration på Xbox One

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System > Inställningar.
  2. Välj Hjälpmedel > Handkontroll och sedan Vibrationsinställningar.
  3. Välj den handkontroll du vill ändra och välj sedan Konfigurera.
    • För en Xbox Elite-handkontroll väljer du konfigurationsprofilen du vill ändra. Välj sedan Redigera > Vibration och flytta skjutreglagen för att justera vibrationsinställningarna.
    • För den trådlösa Xbox-handkontrollen väljer du Aktivera vibration för att sätta vibration till på eller av.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ändra handkontrollens vibration på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?