Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till konsolen

Video: Connect a wireless controller on Xbox One X, Xbox One S, or Xbox One

Titta på videon Connect a wireless controller. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

På den här sidan

Anslut handkontrollen med anslutningsknappen på konsolen

1. Sätt på Xbox One.
  2. Sätt i AA-batterier (eller uppladdningsbara batterier från Xbox One Play & Charge-kitet) i handkontrollen. Se Använda AA-batterier i din Xbox One trådlös handkontroll.
  3. Sätt på handkontrollen genom att trycka på och hålla ned Xbox-knappen . (Xbox-knappen  sitter mitt på handkontrollen, nära överkanten. Xbox-knappen  kommer att blinka. När knappen lyser med fast sken är handkontrollen ansluten.
    Obs! Kontrollera batterierna om handkontrollen inte startar. Om du använder uppladdningsbara batterier kontrollerar du att de är laddade.
  4. Tryck på och släpp upp anslutningsknappen på Xbox.
    • På Xbox One X och Xbox One S är anslutningsknappen en liten rund knapp till höger på framsidan, under av/på-knappen.
    • På en Xbox One i originalutförande är anslutningsknappen en rund knapp på sidan, runt hörnet från skivfacket.
  1. Inom 20 sekunder ska du trycka på och hålla ned handkontrollens anslutningsknapp (en liten rund knapp upptill på handkontrollen när du håller den i dina händer) tills handkontrollens Xbox-knapp blinkar några gånger. Det innebär att den söker efter en konsol. Xbox-knappen förblir tänd när den anslutits.

Upprepa detta för varje extra handkontroll.

Obs!

Anslut handkontrollen med en USB-till-mikro-USB-kabel

Om du har en mikro-USB-kabel eller Xbox One Play & Charge-kitet kan du ansluta handkontrollen via mikro-USB-kabeln och klara dig utan batterier. Mer information finns i Använd Xbox One trådlös handkontroll utan batterier genom att ansluta laddningskabeln.

Obs!

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till konsolen" som du läste om eller ett annat problem?