Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll

Det är enkelt att koppla ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll. Följ bara anvisningarna nedan.

Anmärkningar

• Ett 3,5 mm Xbox One chattheadset fungerar bara med en Xbox One trådlös handkontroll som har ett 3,5 uttag eller i kombination med en Xbox One stereoheadsetadapter.
  • Xbox One chattheadset stöds inte när de ansluts till en dator via Bluetooth.

Antal Xbox-handkontroller som kan anslutas samtidigt

Plattform

Via Xbox trådlöst och USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Bara Xbox One trådlös handkontroll – 8
Xbox One trådlös handkontroll + Xbox One chattheadset – 4
Xbox One trådlös handkontroll + Xbox One stereoheadset – 2

Stöds inte

Windows 10

Bara Xbox One trådlös handkontroll – 8
Xbox One trådlös handkontroll + Xbox One chattheadset – 4
Xbox One trådlös handkontroll + Xbox One stereoheadset – 2

Obs! Trådlös anslutning kräver Xbox One trådlös adapter för Windows

Bara Xbox One trådlös handkontroll – 1

Obs! Xbox One trådlös handkontroll med Bluetooth

Windows 8.1, 7

Bara Xbox One trådlös handkontroll – 4
(ljud via handkontrollen stöds inte)

Obs! Trådlös anslutning kräver Xbox One trådlös adapter för Windows

Stöds inte

om du behöver hjälp med att felsöka ditt headset läser du Konfigurera och felsöka Xbox One chattheadset. Tips om hur du felsöker gruppchattar finns i artikeln Felsöka ljudproblem i grupper på Xbox One..

Koppla ditt Xbox One chattheadset till din Xbox One trådlös handkontroll:

1. Sätt i headsetets ljuddongel i handkontrollens nederkant.
Bilden visar ljuddongeländen av headsetet.

Obs! Se till att du sätter in styrpinnarna i hålen på var sida om uttaget.

Bilden visar headsetuttaget med två styrpinnar.
  1. Tryck ordentligt tills ljuddongeln klickar på plats.
  2. Justera höjden på headsetets örsnäcka så att det sitter bekvämt genom att helt enkelt skjuta örsnäckan uppåt eller nedåt.
  3. Vrid headsetets mikrofonarm så att änden är nära din mun.
Bilden visar korrekt placering av headsetets hörlur och mikrofon på en mans huvud.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll" som du läste om eller ett annat problem?