Copilot på Xbox One

Copilot länkar två handkontroller så att du kan använda dem som om de vore en handkontroll.

Den person som aktiverar Copilot för sin handkontroll är piloten. Piloten får alla achievements och all gamerscore.

Så här aktiverar du Copilot

1. Anslut en andra handkontroll till andrepilotens Xbox. Oavsett om andrepiloten loggar in eller inte – achievements och gamerscore går inte till den här spelaren.
  2. På pilotens handkontroll trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan System > Inställningar > Hjälpmedel > Handkontroll.
  3. Välj Copilot-inställningar och sedan Aktivera Copilot.
  4. Välj andrepilotens handkontroll.

Handkontrollerna är nu länkade och båda har full kontroll. När du startar ett spel kan du använda båda handkontrollerna som du vill.

Om du vill inaktivera Copilot går du tillbaka till Copilot-inställningarna och väljer Inaktivera Copilot.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Copilot på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?