Kinect-sensorn för Xbox One startar inte

Kontrollera att sensorn är på om du har problem med Kinect-sensorn för Xbox One. Du vet att den är på om Xbox-logotypen på dess framsida lyser.

Följ felsökningsanvisningarna på den här sidan om Xbox-logotypen på sensorns framsida inte lyser, eller om den lyser men konsolen säger att sensorn inte är ansluten.

Anmärkningar

Lösningar

Kinect-sensorn är urkopplad

Om Xbox One-konsolen inte känner av Kinect-sensorn visas ingen video i Kinect-inställningar och menyn Inställningar i guiden saknar alternativet att använda Kinect-mikrofonen vid chatt.

Om så är fallet provar du de här lösningarna:

• Kontrollera att kontakten i Kinect-kabeländen är ordentligt inkopplad i Kinect-porten på konsolens baksida.
  • Om kontakten är ordentligt ansluten drar du ur den, väntar i tio sekunder och kopplar sedan in den igen.
  • Starta om konsolen ifall problemet kvarstår.

Kinect-sensorn är avstängd på inställningsmenyn

Så här kontrollerar du att Kinect-sensorn är på:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar > Kinect och enheter > Kinect.
  3. Kontrollera att Kinect på är valt.

Återställ Kinect-sensorns anslutning

Följ de här stegen för att återställa Kinect-sensorns anslutning:

1. Slå av konsolen genom att hålla ned Xbox-knappen på konsolens framsida i tio sekunder.
  2. Koppla från konsolens ström och koppla sedan ur Kinect-sensorn från konsolen.
  3. Anslut strömmen till konsolen igen och tryck sedan på Xbox-knappen framtill på konsolen.
  4. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen så att guiden öppnas.
  5. Välj System > Inställningar > Kinect och enheter > Kinect.
  6. Anslut Kinect-sensorn till konsolens baksida igen och vänta i upp till 2 minuter på att den ska identifieras.

Obs! Om sensorn behöver uppdateras visar den här skärmen att den uppdateras, vilket bör ta ungefär två minuter. Om sensorn inte indikerar att en uppdatering pågår är din sensor uppdaterad.

Begär en reparation om ingen av dessa åtgärder löser problemet

Om du fortfarande inte får igång Kinect-sensorn måste den repareras. Beställ en reparation på Service och reparation av enhet. Konsolregistrering krävs om du ska få byta ut sensorn.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Kinect-sensorn för Xbox One startar inte" som du läste om eller ett annat problem?