Logga in på din Xbox One med en personlig handkontroll

Video: Sign in by turning on your controller

Titta på videon Sign in by turning on your controller. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Logga in på din Xbox One med din favorithandkontroll genom att länka den handkontrollen till din profil. När du har länkat handkontrollen loggas du in automatiskt när du aktiverar den handkontrollen.

Endast en person åt gången kan länka sin profil till en viss handkontroll, så se till att du länkar en handkontroll som bara du använder.

Så här länkar du en handkontroll:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Inställningar > Konto > Inloggning, säkerhet och nyckel.
  3. Välj Den här handkontrollen loggar in och välj sedan Länka handkontroll för att länka den handkontroll du använder.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Logga in på din Xbox One med en personlig handkontroll" som du läste om eller ett annat problem?