Felsöka problem med Kinect-inloggning

Lär dig hur du felsöker inloggningsproblem med Kinect-sensorn och Xbox One-konsolen.

Kinect-sensorn startar inte

Om Kinect-sensorn inte startar kanske en inställning slagits av. Kontrollera att din Kinect är påslagen i Inställningar. Så här gör du:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj System > Inställningar.
  3. Gå till Kinect och enheter > Kinect.
  4. Kontrollera att Kinect på är valt.

Kinect-sensorn känner inte igen dig

Om Kinect ibland inte känner igen dig eller misstar någon annan för att vara du gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto.
  3. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel.
  4. Välj Ändra dina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
  5. Välj Gör det fort, som trolleri.
  6. På skärmen ”<förnamn> är det här du?” ser du till att ditt namn visas bredvid din bild på förhandsvisningsskärmen. Om du känns igen väljer du Det är jag.

Om Kinect aldrig känner igen dig gör du så här:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto.
  3. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel > Hantera mina Kinect-inloggningsdata.
  4. Välj Ta bort mina Kinect-inloggningsdata.

Detta rensar alla befintliga Kinect-inloggningsdata. Återställ den nu genom att följa dessa steg:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till System > Inställningar > Konto.
  3. Välj Inloggning, säkerhet och nyckel.
  4. Välj Ändra dina inloggnings- och säkerhetsinställningar.
  5. Välj Gör det fort, som trolleri.
  6. Välj Logga in mig med Kinect.
  7. Din Kinect-sensor kommer att försöka upptäcka dig. Om ditt namn visas bredvid din bild på skärmen väljer du Det är jag. Om ditt namn inte visas räcker du upp handen.

Anmärkningar

• Kinect-inloggningsdata sparas på konsolen. Om du vill använda den här funktionen på andra konsoler måste du därför konfigurera Kinect-inloggningsdata på varje konsol.
  • Om flera personer befinner sig i synfältet under inloggningen kommer kända användare att få sina namn markerade bredvid sig. Okända användare kommer att visas som ”gäst”.
  • Om du av misstag väljer fel person under inloggningen följer du helt enkelt anvisningarna ”Kinect-sensorn känner aldrig igen dig” på den här sidan.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Felsöka problem med Kinect-inloggning" som du läste om eller ett annat problem?