Xbox 360-tillbehörens kompatibilitet med Xbox One

På den här sidan

Min TV har bara en HDMI-port. Kan jag ansluta min Xbox 360 till min TV via min Xbox One-konsol?

Ja. Du kan koppla din Xbox 360 till Xbox One via HDMI In-porten på Xbox One.

Obs! Om du länkar samman de två konsolerna och använder Kinect-sensorn för båda konsolerna rekommenderar vi att du stänger av ljudet på en av Kinect-mikrofonerna för att undvika röstkommandointerferens.

Kan jag använda Xbox 360 trådlös/trådburen handkontroll, tillbehör (racingratt, trådlöst headset, osv.) eller strömförsörjning för Xbox 360 med Xbox One (eller vice versa)?

Nej. Handkontroller och tillbehör som fungerar med Xbox 360 fungerar inte med Xbox One (och omvänt). Strömförsörjningen från Xbox 360 går heller inte att ansluta till Xbox One-konsolen och den uppfyller inte den nya konsolens krav på strömförsörjning.

Kan jag koppla in den flyttbara hårddisken från min Xbox 360 till min Xbox One?

Nej. Xbox 360-hårddisken är inte kompatibel med Xbox One. Om du har en Xbox-profil på Xbox 360 laddas profilen ned automatiskt till din Xbox One-konsol under installationen.

Xbox One har en inbyggd hårddisk på 500 GB, och du kan ansluta en kompatibel extern lagringsenhet. Mer information om hur du konfigurerar och administrerar extern lagring för din Xbox One-konsol finns i Hur du hanterar lagring på Xbox One.

Kan jag använda den USB-enhet jag använder med min Xbox 360 för att utöka lagringsutrymmet på min Xbox One?

Om du vill ha mer lagringsmöjligheter kan du använda en extern USB 3.0-enhet med kapaciteten 256 GB eller mer.

Hur skiljer sig min nya Kinect-sensor från Kinect-sensorn till min Xbox 360? Kan jag använda Kinect-sensorn från min Xbox 360 med min Xbox One?

Den nya Kinect för Xbox One har en 1080p-kamera och fungerar på mindre spelområden än sin Xbox 360-föregångare. Den har också ett 1:1-rörelseförhållande med liten eller ingen fördröjning.

Det är valfritt att använda Kinect-sensorn med Xbox One. Vissa funktioner, som automatisk spelaridentifiering och röst-/rörelsestyrning, fungerar dock inte utan den.

Obs! Kinect-sensorn för Xbox 360 fungerar inte på Xbox One.

Kan jag ställa Xbox One på högkant som jag kan med min Xbox 360?

Nej. Xbox One-konsolen är konstruerad för att stå vågrätt. Ställ den inte på högkant.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Xbox 360-tillbehörens kompatibilitet med Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?