Anpassa din Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 med appen Tillbehör för Xbox

Starta appen Tillbehör för Xbox

Om du vill starta appen Tillbehör för Xbox på Xbox One trycker du på Xbox-knappen för att öppna guiden, välja Mina spel och appar > Visa alla > Appar och sedan Tillbehör för Xbox.

Om du vill starta appen Tillbehör för Xbox på Windows 10 trycker du på Start-knappen, skriver Tillbehör för Xbox eller väljer det i listan och loggar sedan in. Om appen inte är installerad på datorn kan du skaffa den i Microsoft Store.

Använd appen Tillbehör för Xbox för att anpassa hur du spelar med Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2.

Anmärkningar

• Appen Tillbehör för Xbox är bara tillgänglig för Xbox One och Windows 10.
  • Skaffa Maj 2019-uppdatering för Windows 10 (eller senare) och se till att datorn har de senaste korrigeringarna (uppdateringarna) om du vill konfigurera Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2. Läs om hur du hämtar uppdateringar.
  • Appen Tillbehör för Xbox känner inte av handkontrollen om du använder Bluetooth för att ansluta till din dator. Anslut handkontrollen med Xbox Wireless eller koppla in den medföljande USB-C-kabeln på baksidan av Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och anslut den andra änden till datorn. Mer information finns i Så här ansluter du en Xbox One trådlös handkontroll till en Windows-dator.

Skapa profiler och växla mellan dem.

Så här skapar du en handkontrollsprofil:

1. Öppna appen Tillbehör för Xbox med din Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2.
  2. Rulla till Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och välj sedan Konfigurera.
  3. Välj Ny profil, namnge din profil och konfigurera sedan dina ändringar. Om du till exempel mappar om styrknapp ned på framsidan av handkontrollen till Y-knappen kommer styrknapp ned att fungera som Y-knappen hädanefter.
  4. När du är klar trycker du på B-knappen för att ändringarna ska börja gälla.

Skapa flera profiler i appen och växla mellan dem med hjälp av den inbyggda profilknappen.

1. Öppna appen Tillbehör för Xbox, rulla till Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 och välj sedan Konfigurera.
  2. I profiler väljer du en handkontrollprofil du har skapat eller skapar en ny.
  3. Välj ett fack.

Du kan tilldela en plats för upp till tre profiler. Tryck på Profilknappen på Xbox Elite trådlös handkontroll 2 för att växla mellan dem. När ingen staplar är tända under Profilknappen använder handkontrollen standardmappningen.

Profilknapp
Profilknapp

Skift och systemkommandon

Få en knapp att fungera som en "Skift-tangent". Alternativa ingångar för dina knappar aktiveras när den tilldelade Skift-knappen hålls ned (användbart för att ändra konfigurationer i farten). Mer information finns i Använda Skift med din Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2.

Tilldela knappar så att de fungerar som genvägar för systemåtgärder som "Spela in det" och "Ta skärmbild". När du väljer en knapp att mappa om väljer du Primär eller Skift. Gå sedan till fliken Åtgärd och välj en åtgärd i listan. När du är klar trycker du på B-knappen så att ändringarna träder i kraft.

Obs! Systemåtgärder är för tillfället inte tillgängliga på Windows 10.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Anpassa din Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 med appen Tillbehör för Xbox   " som du läste om eller ett annat problem?