Om Upload Studio på Xbox One

Upload Studio är ett verktyg för att redigera och skräddarsy dina videoklipp. Du kan arbeta med klipp som spelats in med spel-DVR eller så kan du spela in video- eller ljudreferat om dina klipp med Kinect-sensorn. Du kan därefter redigera och skräddarsy dina klipp.

Exempel:

Jens använder sin konsol för att hitta sina kompisars spelklipp i communityn och upptäcker att hans kompis Kent har delat med sig av ett bra varv i Forza 6. Jens tror att han kan överträffa varvet så han börjar spela Forza 6 och använder Spel-DVR för att spela in ett ännu bättre varv. Han använder sedan Upload Studio för att redigera klippet innan han delar det.

Obs! Upload Studio är inte förinstallerat på din Xbox One-konsol. Du kan ladda ned det gratis från Microsoft Store. Så här gör du:

1. Startsidan väljer du Mina spel och appar.
  2. Välj Spel-DVR och välj sedan Visa alla klipp.
  3. Välj det klipp du vill redigera och välj sedan Redigera.
  4. Om Upload Studio redan är installerat kommer det att startas. Om det inte är installerat kommer Microsoft Store att öppnas. Välj Installera för att börja ladda ned Upload Studio.
  5. Starta Upload Studio när det har installerats.

Gå till Spela in spelvideoklipp med Spel-DVR för att se hur du använder din röst eller handkontroll för att spela in spelklipp.

Mer information om hur du redigerar dina videoklipp med Upload Studio finns i Redigera videoklipp med Upload Studio.