Konfigurera och installera Blu-ray- och dvd-spelarappen på Xbox One

Viktigt Appen Blu-ray-spelare gäller inte för Xbox One S All-Digital Edition.

Du måste först installera appen Blu-ray-spelare för att kunna titta på Blu-ray- och dvd-filmer på din Xbox One. Välj något av följande alternativ för att installera appen.

Installera från Xbox startsida

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj sedan Startsidan, rulla åt höger och välj Store.
  2. Välj Sök och skriv Blu-ray i sökfältet. Välj appen Blu-ray-spelare när den visas.
  3. Välj Skaffa för att ladda ned och installera appen.

Installera genom att sätta in en skiva

1. Sätt in en Blu-ray- eller dvd-skiva i Xbox One-konsolen.
  2. Välj appen Blu-ray-spelare när den visas.
  3. På informationssidan för appen Blu-ray-spelare väljer du Skaffa.
  4. Skivan ska börja spelas upp automatiskt.

När appen har installerats kan du titta på Blu-ray- eller dvd-filmer genom att sätta i skivan i din Xbox One och välja Blu-ray-spelarestartsidan eller genom att välja den under Mina spel & appar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Konfigurera och installera Blu-ray- och dvd-spelarappen på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?