Så här avslutar du en app eller ett spel på Xbox One

Om du stöter på problem med en app eller ett spel på Xbox One eller om du vill växla app/spel kan du enkelt stänga appen eller spelet du använder. Så här gör du:

1. Börja med att trycka på Xbox-knappen  för att öppna guiden.
  2. Kontrollera att spelet eller appen du vill stänga markerats från miniguiden på vänster sida av skärmen och tryck sedan på Menyknappen på handkontrollen.
  3. Välj Avsluta.

Obs! Om problemet med ditt spel eller din app gör att konsolen inte svarar startar du om Xbox One-konsolen i stället.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här avslutar du en app eller ett spel på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?