Dela spelklipp på Xbox One

Med Upload Studio kan du redigera och dela med dig av inspelade spelklipp till Xbox Live-communityn.

Video: Dela dina spelklipp på Xbox One

Titta på videon om hur du delar dina spelklipp på Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Hur delar jag ett klipp med Upload Studio?

Obs! Upload Studio finns i Microsoft Store.

1. För att starta Upload Studio väljer du Upload Studio från Mina spel och appar.
  2. Välj Hantera dina klipp.
  3. Markera det klipp du vill redigera och välj sedan Redigera i Upload Studio.
  4. Följ redigeringsprocessen för att färdigställa ditt klipp och välj sedan Slutför.
  5. Som sista steg i redigeringen ger du klippet ett titel och en tagg.
  6. Välj Ladda upp och sedan Nästa.
  7. Välj Ladda upp. Xbox One renderar och laddar upp klippet till Xbox Live i enlighet med dina sekretessinställningar.

Obs! Xbox granskar alla klipp för att se om de bryter mot Regler för uppförande för Xbox Live. Det kan ta ett tag innan ditt klipp kan ses av någon annan.

Hur delar jag från konsolen?

Du kan också dela dina klipp direkt från konsolen:

1. Välj Sända och spela in från guiden.
  2. Välj Spela in > Hantera klipp.
  3. Välj det spelklipp du vill dela.
  4. Välj ikonen Dela till.
  5. Välj i listan vart du vill dela klippet: till din aktivitetsfeed, i ett meddelande, i en klubb, på Twitter eller till OneDrive.

Vem kan se mina klipp?

Uppladdade klipp kan ses av alla Xbox Live-användare. Du styr delningen av klipp med dina sekretess- och trygghetsinställningar:

1. Välj Inställningar i guiden.
  2. Under Konto väljer du Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live-sekretess.
  3. Välj Anpassad och sedan Visa information och anpassa.
  4. Välj Spelinnehåll.
  5. Välj önskade inställningar för att dela och visa spelklipp och skärmbilder.

Kan jag dela med mig av klipp via Facebook, Twitch.tv eller andra sociala medier?

Du kan för närvarande bara dela spelklipp på Xbox Live, OneDrive eller Twitter.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Dela spelklipp på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?