Xbox One SmartGlass kan inte ansluta till konsolen när du spelat ett spel

Problem

Xbox One SmartGlass-appen stängs av när du spelar spel och därefter kan du inte ansluta till konsolen på nytt.

Lösning

Så här löser du problemet:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System.
  2. Välj Inställningar > Energi och uppstart > Energiläge.
  3. Ändra energiläget till Energisparläge.
  4. Starta om konsolen genom att följa dessa anvisningar:
    1. Tryck på och håll ned Xbox-knappen i mitten på din Xbox One-handkontroll för att öppna energialternativ.
    2. Välj Starta om konsol.
    3. Välj Starta om.

Obs! Om du inte kommer åt guiden eller om konsolen verkar ha låst sig håller du ned Xbox-knappen  på konsolen i 10 sekunder tills konsolen stängs av. När konsolen stängts av trycker du på Xbox-knappen på konsolen igen för att starta om den.

När konsolen startat om försöker du starta appen igen.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Xbox One SmartGlass kan inte ansluta till konsolen när du spelat ett spel" som du läste om eller ett annat problem?