Redigera videoklipp med Upload Studio

I Upload Studio kan du enkelt redigera spel och videoklipp som du har spelat in med hjälp av inspelningsfunktionen i Xbox One.

Redigera videoklipp

Välj en mall

När du har öppnat Upload Studio har du två alternativ: att börja från början eller välja bland ett urval av mallar.

Välj först projekttyp: 720p eller 1080p. Välj sedan en mall. Din mall definierar den övergripande strukturen för din video – hur många klipp du kommer att använda och hur du sätter ihop dem.

Lägg till klipp

Välj ett klipp och välj sedan en segmenttyp: intro, outro, övergång, startbild, spel-DVR (inspelningar), Kinect eller en kombination av typer. Om du vill lägga till fler klipp markerar du tecknet ”+”.

Anpassa

När du har lagt till klipp kan du välja att trimma, lägga till text och lägga till berättarröst. Välj ändra effekt om du vill välja mellan fler än 140 specialeffekter och över gångar för att anpassa videon.

Granska och slutför

Du kan granska videoklippet med hjälp av uppspelningsknapparna. När du är nöjd väljer du Slutför för att slutföra dina ändringar av klippet.

Tänk på att alla videoklipp du delar med dig av ska uppfylla användningsvillkoren för Xbox Live, så håll dem anständiga.

Namnge och tagga

Ge ditt klipp ett namn och, om du vill, en tagg för att underlätta sorteringen. När du är klar väljer du Ladda upp för att börja förbereda klippet för uppladdning till Xbox Live.

Framställa och ladda upp

Din video kommer nu att framställas och laddas upp till Xbox Live. Även om den har laddats upp kan den inte ses av andra i det här läget. Se Dela klipp med Upload Studio för mer information.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Redigera videoklipp med Upload Studio" som du läste om eller ett annat problem?