Hantera dina spelklipp på Xbox One

När du skapar spelklipp med inspelningsfunktionen i Xbox One kan du använda Upload Studio-appen för att visa och redigera dem. Du kan arbeta med spelklipp du spelat in eller så kan du spela in video- eller ljudreferat om dina klipp med Kinect-sensorn.

Obs! Upload Studio är inte förinstallerat på din Xbox One-konsol. Du kan ladda ned det gratis från Microsoft Store.

Så här kan du hitta och redigera dina spelklipp:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och gå sedan till Sända och spela in.
  2. Välj Senaste klippen. Om klippet inte är det senaste väljer du Visa alla.
  3. Välj det klipp du vill redigera och välj sedan Redigera i Upload Studio.
  4. Om Upload Studio redan är installerat kommer det att öppnas med ditt klipp och du kan börja redigera det. Se redigera videoklipp med Upload Studio för mer information om hur du redigerar videoklipp.

Det finns också ett annat sätt att hitta dina klipp:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Gå till Sända och spela in och välj sedan Spela in > Hantera klipp.
  3. Standardfiltret visar allt som redan är publicerat på Xbox Live.
  4. Om du vill se klipp som du spelat in, men ännu inte laddat upp, väljer du filtret On Xbox Live och sedan På denna Xbox.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hantera dina spelklipp på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?