Dela klipp med Upload Studio

Med Upload Studio kan du redigera och dela med dig av inspelade spelklipp till Xbox Live-communityn.

Video: Dela dina spelklipp på Xbox One

Titta på videon om hur du delar dina spelklipp på Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Hur delar jag med mig av ett klipp?

Obs! Upload Studio finns i Microsoft Store.

1. För att starta Upload Studio väljer du Upload Studio från Mina spel och appar.
  2. Välj Hantera dina klipp.
  3. Markera det klipp du vill redigera och välj sedan Redigera i Upload Studio.
  4. Följ redigeringsprocessen för att färdigställa ditt klipp och välj sedan Slutför.
  5. Som sista steg i redigeringen ger du klippet ett titel och en tagg.
  6. Välj Ladda upp och sedan Nästa.
  7. Välj Ladda upp. Xbox One renderar och laddar upp klippet till Xbox Live i enlighet med dina sekretessinställningar.

Obs! Alla klipp granskas för att se om de bryter mot Regler för uppförande för Xbox Live. Det kan ta ett tag innan ditt klipp kan ses av någon annan.

Vem kan se mina klipp?

Uppladdade klipp kan ses av alla Xbox Live-användare. Du styr delningen av klipp med dina sekretess- och trygghetsinställningar:

1. Välj Inställningar från guiden genom att rulla till vänster på Startsidan.
  2. Välj Alla inställningar.
  3. Under Konto väljer du Sekretess och onlinesäkerhet.
  4. Välj Anpassad och sedan Visa information och anpassa.
  5. Rulla åt höger till Visa dina spelklipp.
  6. Välj Alla, Kompisar jag väljer eller Blockera.
    Obs! Alla är valt som standard.

Kan jag dela med mig av klipp via Facebook, Twitch.tv eller andra sociala medier?

Du kan för närvarande bara dela spelklipp på Xbox Live, OneDrive eller Twitter.