Säkerhetskopiera dina spelklipp

Eftersom spelklipp som inte har haft några visningar eller engagemang kan raderas kanske du vill säkerhetskopiera dina klipp. Du kan göra detta från konsolen eller datorn.

Ladda upp klipp från Xbox Live till OneDrive från din konsol

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och gå sedan till Sända och spela in.
  2. Välj Senaste klippen > Visa alla.
  3. Välj listvyknappen till höger för att visa dina klipp i en lista.
  4. Markera kryssrutan bredvid de klipp du vill ladda upp.
  5. Välj knappen Ladda upp till OneDrive för att starta uppladdningen.

Ladda upp klipp från Xbox Live till Google Drive från din dator

1. Starta Xbox-appen på din dator.
  2. Logga in på appen med ditt Microsoft-konto.
  3. Välj ikonen Klipp på den vänstra menypanelen.
  4. Välj På Xbox Live för att visa klipp som du har laddat upp till Xbox Live.
  5. Välj knappen Ladda ned för att ladda ned klippen lokalt till din dator. Dessa kommer att lagras i mappen Filmer på C-enheten.
  6. Ladda upp de lokala filerna till Google Drive eller någon annan lagringsplats.

Spela in klipp direkt till en extern enhet från konsolen

Obs! Klipp som spelats in på en extern enhet kan inte laddas upp till Xbox Live från konsolen. Följ anvisningarna för att ladda upp från en dator om du vill ladda upp från en extern enhet till Xbox Live.

1. Anslut en USB 3.0-enhet (eller snabbare) till konsolen.
    Obs! USB-enheten måste vara formaterad som NTFS. Du kan inte använda samma enhet som spelen är installerade på, den är formaterad annorlunda.
  2. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  3. Gå till System > Inställningar > System > Lagring.
  4. Gå till den externa enheten och välj Använd som inspelningsplats.
  5. Dina spelklipp och skärmbilder kommer att spelas in på den externa enheten. Om du vill återgå anger du den interna enheten som din inspelningsplats.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Säkerhetskopiera dina spelklipp" som du läste om eller ett annat problem?